Bokför med Acconomys bokföringsprogram

Aktiebolag, enskild firma eller förening

Vårt bokföringsprogram hjälper dig

Acconomy erbjuder enkel och snabb bokföring för företag till bästa pris! Oavsett om du är elektriker med en enskild firma, driver en byggfirma som ett aktiebolag eller är kassör i en förening, kommer vårt bokföringsprogram göra din bokföring enklare.

Med paketet Acconomy Brons får du billig bokföring för endast 69 kr/månad utan begränsning på antalet verifikationer.

I samtliga paket kan man skapa obegränsat antal verifikationer varje månad och alla bokföring sker online i molnet vilket gör att man får tillgång till sin bokföring på alla enheter med automatisk backup.

Det enda som behövs är en internetanslutning samt din personliga inloggning.

Bokföring för alla med vårt bokföringsprogram

Nedan visas ett exempel på hur en verifikation ser ut som PDF.

Bild som visar en skapad verifikation för bokföring Klicka på bilden för att se verifikationen som PDF

Acconomy passar alla typer av företag oavsett storlek eller typ av företag. Behöver ni bokföring för aktiebolag, bokföring för enskilda firmor eller föreningar så spelar ingen roll.

Acconomy är anpassat för alla, småföretagare som stor koncern, alla kan använda Acconomys tjänster i sin egen utformning.

I de olika paketen ingår olika grader av automatisk bokföring och vilket paket som passar just dig kan vi hjälpa till med.

Acconomy har automatisk bokföring för både kontantmetoden och fakturametoden och vilket sätt som används ställs med enkelhet in under inställningsmenyn.

Koppla underlag till verifikationer

Varje verifikation som skapas kan kopplas till dokument (bilder, kvitton, fakturor, pdf etc) för att snabbt kunna se vad det är som är bokfört.

Koppla era dokument och bilagor och dessa lagras automatiskt i dokumenthanteraren och kan ses när som helst.

När man visar en verifikation visas även bilden direkt på hemsidan. Bilden kan även nås från ex huvudboken eller en resultatrapport.

Bokföring i mobilen för iPhone och Android

Acconomy har två egenutvecklade applikationer utöver webbapplikationen. Med Acconomys mobilapplikation för Android och iPhone kan du bokföra direkt i mobilen. Fota kvitton och fakturor och bokför direkt i butiken eller på bussen.

Vi har även ett nedladdningsbart Windowsprogram (kräver windows 7 eller högre) för er som hellre vill jobba med ett installerat program direkt på er dator.

Båda applikationerna är kopplade direkt mot Acconomy och allt lagras direkt i molnet med automatisk backup.

Bild som visar hur man ändrar en verifikation Windowsapplikationen
Bild som visar hu man skapar en verifikation i mobilen på app Exempel på bokföring med en Smartphone

Mängder smarta funktioner i vårt bokföringsprogram

I verifikationslistan finns en mängd smarta funktioner för hantering av verifikationer. För en verifikation går det exempelvis med ett knapptryck att kopiera en verifikation eller direkt skapa en rättelseverifikation.

Det går även att i efterhand koppla/hantera dokument som ska tillhöra verifikationen. Acconomy ger användaren möjlighet att “låsa” en verifikation, dvs markera en verifikation som “klar” och som inte ska ändras. Det går såklart att låsa upp verifikationen när som helst.

När man skapar en verifikation kan man använda sig av “snabbinmatning”. Snabbinmatning är förvalda mallar som beskriver hur en verifikation ska bokföras. Acconomy kommer med en mängd färdiga mallar anpassade efter företagstyp.

Dessa mallar kan enkelt editeras och det går också att skapa helt egna mallar. När man skapar en verifikation med en mall anger man endast datum och totalbelopp så sker en automatisk fördelning på rätt konto efter strukturen i mallen.

Andra smarta funktioner vid skapandet är ex enkla matematiska knep som kan räkna värden från ovanliggande transaktionsrad. Vill man ex bokföra moms från transaktionsraden ovan skriver man i fältet debet/kredit *25 för 25% moms, så kommer Acconomy automatiskt räkna ut rätt värd från transaktionsraden ovanför.

Bokföring med dimensioner för högre detaljnivå

Acconomy ger möjlighet för er som användare att använda mycket detaljerad bokföring med hjälp av dimensioner. Dimensioner fördjupar er bokföring och är ett hjälpmedel när man vill se specifika kostnader eller intäkter.

Använd förvalda dimensioner som Projekt eller Kostnadsställe eller skapa dina helt egna dimensioner och dimensionsobjekt. Många andra system tillåter endast två dimensioner per transaktionsrad men Acconomy låter dig bokföra upp till 2000 dimensioner per rad.

Acconomy bokför automatiskt med dimensioner när ex fakturor eller lön bokförs. Detta gör att alla företag i grunden får en bättre dimensionering på sin bokföring och ges möjligheten att med matematiska uttryck kunna plocka fram avancerad statistik och siffror.

Bild på bokföringsrobot
Smartare bokföring med Acconomy

Vi erbjuder hjälp med bokföring

Behöver du hjälp med din bokföring? Med tjänsten bokföringssupport får du hjälp med enklare bokföringsfrågor. Behövs mer avancerad hjälp och granskning eller kontroll av din bokföring så erbjuder vi timdebitering för konsultation, rådgivning eller handpåläggning.

Vi på Acconomy kan även ta hand om din redovisning helt och hållet till ett fast pris.

Mer om redovisning

Automatisk bokföring av Lön

Med Acconomy Lön skapas lönespecifikationer som bokförs helt automatisk med ett klick. Acconomy Lön är tillgängligt oavsett paket och betalning sker per skapad lönespecifikation.

Alla lönespecifikationer som fastställs blir verifikationer på en egen serie “L” i systemet för enkel utsökning. Alla verifikationer som bokförs automatisk får dessutom dimensioner kopplade direkt.

Loader