Ett smartare sätt att redovisa

Vi sköter din redovisning

Luta dig tillbaka och njut

Våra redovsningsexperter kan sköta all din redovisning. Vi kan ta hand om allt från att bokföra ett enstaka utlägg till att göra ditt hela ditt bokslut - Vi löser det!

Ni väljer själva hur mycket jobb ni vill att vi skall göra och hur mycket jobb som ni vill slippa. Vi erbjuder både enskilda konsultationer och löpande redovisning.

Varför välja Redovisningstjänsten?

Bild på en elkontakt

Effektivt & Enkelt

Läs mer
Bild på klocka

Frigör tid

Läs mer
Bild på ett moln

Pappersfritt

Läs mer
Bild på ett hjärta

Minska stress

Läs mer

Hur det fungerar!

PromikBook har en helt digital lösning för din redovisning. Detta gör att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv och optimal hantering av din bokföring.

Vi har ett helt unikt koncept genom att vi dels utvecklar vårt helt egna fakturerings- och bokföringssystem promikbook tillsammans med att vi hjälper dig med ditt företags redovisning.

I PromikBook finns allt du behöver, från att du skickar din första faktura tills att du avslutar ditt räkenskapsår med bokslut, årsredovisning och deklaration.

Fem skäl till att välja PromikBook digitala redovisningsbyrå

Valet för det moderna och kostnadsmedvetna företaget

Att vi fortfarande gör på samma sätt som för 600 år sedan när debet och kredit uppfanns, går med vårt pappersunderlag till bokföringsbyrån, känns både gammaldags och förlegat. Därför väljer vi att gå en ny och modern väg, allt för att underlätta för alla företagare i Sverige.

Vi anser att det både är tidskrävande och kostsamt att behöva åka med papper och pärmar fram och tillbaka till redovisningsbyrån varje månad och vi vill förändra och underlätta för våra kunder.

Därför är vi en helt digital redovisningsbyrå som fokuserar på att förenkla och effektivisera redovisningsarbetet utan att för den delen tumma på kvalitén.

Effektiv process

Effektivt och enkelt

Fota, skicka, klart!

Vi arbetar i ett system som vi själva byggt och utvecklat vilket gör att vi har full koll på minsta detalj och kan erbjuda den enklaste och mest effektiva redovisningstjänsten.

Vägen från att din leverantörsfaktura inkommer till det att den blir korrekt bokförd, dokumenterad och betald förkortas asevärt när processen är helt digital. Inga mer papperskopior eller resor till din redovisningsbyrå.

En effektiv kommunikation och enkel hantering frigör tid och resurser som du kan lägga på annat.

1. Ta bild

I våran App kan ni enkelt ta bild på era underlag med er smartphone.

2. Skicka

Kontrollera att bilden har blivit bra, och sedan välj "Ladda upp".

3. Klart!

Nu är era underlag i molnet. Vi tar hand om resten!

Allt material kan även laddas upp direkt på PromikBooks hemsida. Läs mer

Värdesätt din tid

Frigör tid

Fokus på kärnverksamheten

Dygnet har endast 24 timmar så se till att spendera dem rätt. Med vår digitala redovisningstjänst har du mer tid över till ditt företagande. Du behöver inte längre fara fram och tillbaka till din redovisningsbyrå med underlag. Skicka istället in underlaget med ett klick när som helst var du än befinner dig.

Hos oss finns inga tider att passa, vi har alltid öppet när det passar dig. Fota ditt kvitto med vår mobilapp direkt i affären så slipper du leta senare.

Efter det att jag började med fakturaskanning frigör jag flera timmar per vecka som tidigare ägnades åt att knappa in leverantörsfakturor I och med detta får jag tid över till min verksamhet.

Pappersfri redovisning

Pappersfritt på riktigt

Digitalt = framtid + frihet

Vi lever i en värld som blir allt mer digitaliserad. Det finns en mobilapp eller onlinetjänst för nästan allting och utveckligen går hastigt framåt i alla branscher.

Företag är speciellt måna om att digitalisera sin verksamhet så mycket som möjligt för att spara tid och resurser. Varför inte göra samma sak med redovisning?

Molnbaserad, pappersfri redovisning sparar inte bara papper, pärmar och förvaringsutrymma.
Det spar också på miljön.

Minska stressmomenten

Stress är en verklighet

Sov gott om natten

Vi vet att många känner både stress och oro över allt som hör redovisning till. Bara ordet bokföring kan göra dig kallsvettig. Med oss behöver du inte längre stressa inför varje momsdeklaration med att sammanställa, skriva ut, kopiera och kommentera underlag.

Du laddar enkelt upp underlag via vår mobilapp eller hemsida så sköter vi resten och du slipper stressa i onödan.

Låt oss hantera redovisningen så att du kan fokusera på värdeskapande aktiviteter i ditt företag

Koll på ekonomin

Fasta priser

Du vet vad det kostar

Vi värnar om våra kunder, därför håller vi nere våra priser utan att tumma på kvalitén. Detta med en automatiserad och effektiv process i ett egenutvecklat system.

Hos oss behöver du inte oroa dig för vad det kommer att kosta eller hur många timmar som debiteras. Med fasta priser, baserat på antal verifikationer, vet du alltid din månadskostnad och obehagliga överraskningar uteblir.

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss.

Låter detta intressant?

Loader