Partners och Integration

PromikBook är ett molnsystem som är byggt för att kunna integreras lätt mot andra system.
Redan idag är PromikBook integrerat mot ett flertal andra system för att kunna erbjuda er som användare
En så bra upplevelse som möjligt hos oss på PromikBook!

Vill du integrera mot oss eller har du tips på integrationer du tycker bör finnas? Kontakta oss för att skapa en dialog.

Nedan finner du information om några av våra samarbetspartners och vad samarbetet innebär.

Integration med Acconomy API

API
För er som vill integrera mot Acconomy har vi ett API tillgängligt. Acconomy API är just nu på version 1 och utvecklas ständigt med fler metoder. Saknar du något i dokumentationen? Hör av dig så kan vi se över hur det kan lösas. Innan utvecklingen mot APIet börjar behöver ni efterfråga en nyckel för just er applikation.

B

icon

Bitnet - Sveriges Begravningsbyråers IT AB

Acconomy och Bitnet är sammankopplade så fakturor bokförs helautomatiserat med samliga valda dimensioner direkt i Acconomy

C

icon

Crediflow AB

Crediflow AB är vår samarbetspartner när det kommer till E-faktuor. Genom crediflow kopplar vi upp oss till alla e-fakturanoder i Sverige samt även utomlands.

D

icon

Djungeltelegrafen

Djungeltelegrafen är Acconomys grafiska samarbetspartner. Under 2019 påbörjade Djungeltelegrafen arbetet med den nuvarande grafiska profilen.

E

icon

Fakturaköp Euro Finans AB

I samarbete med Euro Finans AB erbjuder Acconomy sina användare att sälja fakturor till Euro Finans AB och få pengar inom några dagar.
icon

E-revisor.se

Att upprätta årsbokslut, årsredovisning (K2 och K3) och inkomstdeklaration blir inte enklare med Acconomy och e-revisor.se. Importera data från PromikBook till e-revisor.se enkelt med en knapptryckning. Export av bokföringsorder från e-revisor.se till Acconomy går lika enkelt.

M

icon

Lön med MaxPa

I Acconomy finns en lönemodul direkt i systemet. Acconomy har ett mycket nära sammarbete med MaxPa, tidigare NanoLön, där systemen är ihopkopplade så all information utbyts automatiskt och dina lönekörningar bokförs automatiskt.

P

icon

Betalning via PayPal

Acconomy har en koppling till betalningslösningen PayPal med för överföring av krediter till Acconomy. För dessa krediter kan kunderna köpa tjänster inne i PromikBook men också betala leverantörsfakturor direkt med sitt konto på Acconomy.
icon

PostNord Sverige AB

Acconomy är integrerat med PostNord/Strålfors och kan leverera utskrift och kuvertering med ett klick. Skicka alla dina fakturor automatiskt med Strålfors fönsterkuvert.
icon

Fakturaköp Prioritet Finans AB

I samarbete med Prioritet Finans AB erbjuder Acconomy sina användare att sälja fakturor till Prioritet Finans AB och få pengar inom några dagar.

S

icon

Fakturatolkning via Scancloud

Med Scancloud kan du enkelt koppla på automatisk tolkning av fakturor direkt in till Acconomy. Alla dina leverantörsfakturor hanteras och tolkas av Scancloud.
icon

SIE-Gruppen

SIE-Gruppen är en intresseförening för utveckling och administration av SIE-standarden. Föreningen har ett trettiotal medlemmar vilka främst representerar den svenska programvaruindustrin, redovisnings och revisionsbranschen samt andra branschorganisationer. Verksamheten bedrivs utan vinstsyfte. Styrelsens medlemmar svarar för det löpande arbetet, och för vissa specifika uppgifter etableras arbetsgrupper där representanter från medlemsföretagen ingår.
icon

Skatteverket

Acconomy har flera olika lösningar mot Skatteverket. Acconomy kan läsa in transaktioner från Skatteverkets skattekonto och bokföra/stämma av mot konto i Acconomy. Acconomy kan även exportera momsrapporter för inläsning på Skatteverkets hemsida. Acconomy kan även producera Rot/Rut-filer för inläsning på Skatteverkets hemsida. Acconomy erbjuder även kunder att enkelt skapa deklarationer (NE, INK) för uppladdning på Skatteverkets hemsida.
icon

Sportnik

Acconomy har en integration mot Sportnik för PromikFinans räkning. Användare av Sportnik kan med ett klick skicka sina obetalda fakturor till PromikFinans via Acconomy för påminnelsehantering och inkasso. Allt sker helt automatikst genom PromikBooks API-koppling.
icon

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, är den äldsta och ledande branschorganisationen för redovisningskonsulter. SRF grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. SRF auktoriserar redovisningskonsulter och från våren 2013 auktoriserar SRF lönekonsulter.
icon

ST1 - Tanka billigare med ST1 och Acconomy

Acconomy erbjuder i samarbete med ST1 förmånliga rabatter på drivmedel. Det innebär att du som användare av Acconomys tjänster kopplar euroShell företagskort genom Acconomy och får på så vis rabatterade priser vid varje tankning.
icon

Betalning via Swedbank Pay

Betalning via Swedbank Pay
Loader