Promikbook blir Acconomy

Nu byter vi namn till Acconomy
Vad är det här?

Nu byter PromikBook namn till Acconomy, och bolaget heter numera Acconomy AB.

I samband med detta lanserar vi Acconomy Faktura, Sveriges nyaste fakturaprogram, som gör det enklare att sälja dina fakturor och snabbare få betalt.

Vad ligger bakom namnbytet?

Vi har utvecklat produkter under många år, och vi har hela denna tid lyssnat på vad våra kunder och användare har sagt, tyckt och tänkt. Nu börjar vi en resa mot enklare, smidigare och bättre lösningar för fakturering, bokföring och andra ekonomibehov, och vi vill markera denna nystart med ett nytt namn.

Varför har ni byggt en helt ny produkt?

Det finns många lösningar för små- och egenföretagare, men många av dem har med åren vuxit sig stora, krångliga och långsamma. Andra är nischade produkter som inte är kompletta nog.

Vi har byggt Acconomy med en helt ny teknisk arkitektur och med en strömlinjeformad användarupplevelse, vilket inte var möjligt med vår tidigare produkt. Acconomy Faktura är början på något nytt, där du får enkelheten och kraftfullheten i en modern lösning.

Finns det då två produkter, och vad är de till för?

Ja. Acconomy Bokföring (tidigare PromikBook) fortsätter att fungera som du är van vid, förutom att det har bytt namn och att logotypen har ändrats i gränssnittet. Acconomy Bokföring är vår kompletta lösning för dig som företagare.

Acconomy Faktura är vår enkla faktureringslösning, som du kan använda om du bara behöver fakturera eller enkelt sälja dina fakturor till någon av våra fakturaköp-partners. Du kommer åt faktureringsskärmen direkt inifrån Acconomy Bokföring.

Om jag skapar en faktura i Acconomy Faktura, syns den också i Acconomy Bokföring?

Ja. Du kan använda Acconomy Faktura för att skicka fakturor, men fortsätta sköta bokföring och annat i Acconomy Bokföring.

Skapar eller ändrar du en faktura, kund eller artikel i Acconomy Bokföring sker samma ändring också i Acconomy Faktura, och tvärtom. Acconomy Faktura har även samma automatiska bokföring som du är van vid från Acconomy Bokföring.

Vad händer framöver?

Acconomy Faktura är byggt för att vara enkelt att använda, snabbt och tillförlitligt. Men vi är medvetna om att många funktioner saknas, och vi kommer fortsätta utveckla Acconomy med de funktioner och tjänster som du som företagare behöver.

Vi vill gärna höra vad du tänker om Acconomy, så tveka inte att höra av dig med dina tankar, funderingar eller förslag.

Vad kostar det?

Inget! Du fortsätter att betala din nuvarande månadsavgift för Acconomy Bokföring, och får tillgång till Acconomy Faktura utan extra kostnad.

Påverkar det här var jag loggar in?

Nej, inte direkt. Du loggar in på www.promikbook.com precis som tidigare.

Påverkar det något annat?

Nej, förutom att du får tillgång till en helt ny och smidig faktureringslösning och att vi byter namn, ska det inte vara så mycket annat som förändras för dig i första skedet!

Du behåller samma kraftfulla, säkra, molnbaserade och prisvärda utbud av ekonomitjänster som du är van vid från Promikbook.

Men jag blir ju obekväm av förändring…

Förändring kan vara obekvämt, men förändring är en nödvändig och viktig del av livet. Det vi kan garantera är att vi gör vårt bästa för att göra den här förändringen av rätt anledningar och för att det ska bli till det bättre.

Vår vision är att sätta en ny standard för fakturering, bokföring och redovisning för små- och ensamföretagare i Sverige.

Vi börjar nu, och vi börjar med fakturering.

Tack!

Teamet på Acconomy

Loader